Eilen illalla alkoi Viirun ja samalla Pesosen paasto, eli illalla annoin kummallekin ruokaa ja sit yöksi kaikki pois ja aamulla vain Pesoselle.

Aika leikkaukseen oli varattu täkäläisen eläinlääkärin toimesta Toijalan eläinlääkäriasemalle tälle prajantai aamulle klo 8.30. Matkaan lähdin Viirun kanssa n. 7.30. Automatka sujui hyvin, pientä maukumista oli alkuun. Perille päästiin n. klo 8.20.

Ilmoittautuminen ja sitten ell Veikko Vihma ottikin jo vastaan. Viirulle annettiin melkein heri rauhotuspiikki ja ell kyseli mitä oli käynyt. Sitten koittikin mulle tylsin aika, odottelua... Lähdin Viialaan mummulle ja aikaa kuluikin sitten jokunen tunti. Kellon ollessa noin 13.30 soitin eläinlääkäriasemalle kyselläkseni Viirun kuulumiset --> missä mennään. Viiru olikin juuri herännyt ja saisin hakea kissan.

Tehtiin paperihommat kuntoon ja sain suulliset sekä kirjalliset hoito-ohjeet, suoritin maksun ja sain lähteä Viirun kans kotiin. Ensimmäinen reaktioni oli kun näin Viirun: missä kissan karvat on.. tokihan ne oli takapäästä pitäny ajella pois.

Viirulle siis laitettiin pinni pitämään luita yhdessä. 12pv:n päästä saa otattaa tikit pois ja kauluriakin pitäis pystyä pitään sinne asti. Antibioottia ja rauhottavaa lääkettä pitää antaa kuurit loppuun, kyllä Viirusta vielä kunnolla kävelevä kissa tulee.

Tässä muutama kuva:

1184314.jpg
Vähän taukoa kaulurista ruuan päälle

1184317.jpg
Ekat pesut lääkärikäynnin jälkeen

1184322.jpg
Sitten lisää ruokaa

1184325.jpg
Karvaton alue

1184332.jpg
Kaulurin kanssa

1184337.jpg
Kamala kauluri, tottuuko tähän?

1184341.jpg
Laitoin Viirulle lämmikettä koppaan, jos vaikka olisi siinä, no kuinkas kävikään...